ROBIN SUKROSO (DE) - FEDERICO CASAGRANDE (IT) - DUO MAGICO - KOBBERSTAD/GARRUBO DUO (NO/BR) - CASAGRANDE/LUNDBERG DUO (IT/NO) - WORKSHOP/MASTERCLASS - KREATIVGITAR 2016 (talenter fra 14-19 år fremfører egen musikk på akustisk gitar, vinneren får en ACPAD)Festival_files/Logo_AL_Final_black_subline_BOUNDARY_white-01.svg

FREDAG 07.08 FESTIVALPASS 600/500 inkl. bill. avgift     DAGSPASS 400/300 inkl. bill.avgift
MASTERPASS 900/800   (Festivalpass inkl.masterklass m/Sukroso lørdag kl 16, spar 100 kr samlet)

Kl 20.00 Utescenen: ÅPNINGSKONSERT - ROBIN SUKROSO (DE): ELEKTRONIKAGITAR & FEDERICO CASAGRANDE (IT) - Kjøp billett  


Kl 22 Restaurant Kommandanten: “DUO MAGICO” - 8-STRENGS GITARDUO


Kl. 23 i Kongens Bastion: MIDNATTSKONSERT TBA


LØRDAG 09.08  DAGPASS 400/300  NYHET: MASTERPASS 900/800 (Festivalpass inkl.masterklass, spar 100 kr samlet)

KL 16.00 Inne i Donjonen (kanontårnet): MASTERKLASS MED ROBIN SUKROSO 400/300


Kl 1800 inne i Donjonen: KREATIVGITAR 2016 - unge, kreative gitartalenter fremfører egenkomponert musikk på sin akustiske gitar foran publikum, det beste innslaget premieres med en ACPAD!


Kl 19 RESTAURANT KOMMANDANTEN KANONKONSERT: GARRUBO/KOBBERSTAD DUOKl. 20 KRONPRINSEN FEDERICO CASAGRANDE & ALF W. LUNDBERG SURROUNDKONSERT Kl. 21 Utescenen: TBA 

Kl. 22 Best Of Akustiske Lanskap 2016

Takk til våre sponsorer og samarbeidspartnere som gjør dette mulig: Restaurant Kommandanten, Hifiklubben, Trondheim Kommune, Midt-Norsk Jazzsenter, Norsk Jazzforum og Trondheim Lyd

Følg oss på facebook

https://www.ticketmaster.no/event/festivalpass-akustisk-landskap-billetter/500083?language=no-nohttps://www.ticketmaster.no/event/dagspass-fredag-akustisk-landskap-billetter/500073?language=no-nohttps://www.ticketmaster.no/event/masterpass-akustisk-landskap-billetter/500887?language=no-nohttp://www.ticketmaster.no/event/robin-sukroso-elektronikagitar-federico-casagrande-billetter/495121https://www.ticketmaster.no/event/dagspass-lrdag-akustisk-landskap-billetter/500081?language=no-nohttps://www.ticketmaster.no/event/masterpass-akustisk-landskap-billetter/500887?language=no-nohttp://www.ticketmaster.no/event/workshop-med-robin-sukroso-billetter/500091http://www.facebook.com/akustiskelandskapFestival_files/Logo_AL_Final_black_subline_BOUNDARY_white-01_1.svgshapeimage_3_link_0shapeimage_3_link_1shapeimage_3_link_2shapeimage_3_link_3shapeimage_3_link_4shapeimage_3_link_5shapeimage_3_link_6shapeimage_3_link_7

Federico Casagrande har siden han vant Montreux International Guitar Competition i 2007 vært å betrakte som en av verdens beste jazz-gitarister. De siste årene har han spilt aller mest preparert stålstrengs gitar hvor han med sine overraskende og catchy komposisjoner virkelig spiller på hele gitarens uttryksregister, og ikke minst varierer dem med improvisasjonsferdigheter i verdensklasse!

Robin Sukroso er en ekte gitar-innovatør som med sin ACPAD ene og alene har endret hvordan gitarer spilles på i framtiden. Robin har fått mange millioner visninger på youtube med sin utrolige måte å blande elektronika og akustisk gitar på, og under åpnings-konserten skal han få hele Festningen til å lyse opp i sin ELEKTRONIKAGITAR konsert. Han donerer også en ACPAD til beste egen låt/fremføring  under KREATIVGITAR lørdag kl 18!

Sapere Aude Gitarduo er en duo som har spesialisert seg på  det tidlige 1800-tallets musikk, gjerne kalt den klassiske gitarens gullalder. Duoen består av Karl Michelson (SE) og Andreas Lines (NO) og holder til i Trondheim. Duoen har bl.a. tatt en master ved NTNU sammen i kammermusikk, så det er en svært samspilt duo vi får høre her i den tradisjonelle midnattskonserten i Kongens Bastion.

Hvis du har billett til masterclass med Robin Sukroso og i tillegg er mellom 14-19 år kan du delta i KREATIVGITAR 2016 og få mulighet til å fremføre egenkomponert musikk på din akustiske gitar. Det innslaget som imponerer juryen aller mest blir premiert med an ACPAD av Sukroso selv!

Federico Casagrande (stålstrenger) og Alf Wilhelm Lundbergs (8-strengers Brahms gitar) møtes i en spennende utforskning av deres egne komposisjoner skrevet for deres originale instrumenter og uvanlige stemminger, og konserten blir dessuten i 5.1 surround hvor lyd i bevegelse utgjør en del av det musikalske forløpet!

Robin Sukroso gir en masterklass i sin særegne teknikk som blander ny teknologi og akustisk gitar inne i Donjonen lørdag kl.16-17.30  Påmelding: alfwilhelm@gmail.com (hvis du er mellom 14-19 år og deltar i workshopen kan du også delta i KREATIVGITAR og framføre noe egenlaget på akustisk gitar kl 18 vinneren får en ACPAD!)

En norsk-brasiliansk duo som sømløst veksler mellom brasilianske bossanova og sambalåter og til rytmifiserte norske sanger. Gabriella Garrubo er opprinnelig brasiliansk men har bodd i Norge i en årrekke og synger og snakker også flytende norsk i tillegg til portugisisk. Per Olav Kobberstad er blitt halvt brasilianer etter å ha bodd halve året der de siste årene og studert gitarteknikker fra Sør-Amerika, så her er det en ekte norsk-brasiliansk duo vi møter!

Duo Magico består av de to eneste 8-strengs spesialistene i Norge, nemlig Per Olav Kobberstad på 8-strengs gitar og Alf Wilhelm Lundberg på 8-strengs Brahms gitar. Duoen har gjort en rekke konserter på vestlandet og i midt-norge siden starten i 2014, og er nå endelig klare med sin debutplate “Duo Magico”